Wilt u prei bestellen? Bel +31(0)627050202

header preiblad veld

Residu analyse

Tijdens de teelt van prei wordt de ontwikkeling van onkruid en ziekten nauwlettend in de gaten gehouden. Waar nodig wordt er bestreden met geïntegreerde methoden en een minimum aan gewasbeschermingsmiddelen. In aanvulling hierop wordt er meerdere keren per jaar een residu analyse uitgevoerd door een onafhankelijke instantie. Onze klanten kunnen altijd inzicht krijgen in informatie over de teelt en gewasbescherming van de geleverde prei, en uitslagen van de residu-analyses.

 

Traceerbaarheid

Alle bemesting, bestrijding en teelhandelingen worden per perceel genoteerd. Bij het klaarmaken van een partij voor een klant wordt altijd geregistreerd van welk perceel deze prei afkomstig is. Dit maakt het mogelijk om de historie van elke partij prei na te gaan. van Onze klanten kunnen van een geleverde partij prei de teeltregistratie opvragen.

 

Certificaten

Van den Elzen Groentenverwerking B.V. borgt de kwaliteit van haar processen en voedselveiligheid met een aantal kwaliteitscertificaten. Wij zijn sinds 2021 in het bezit van een FSSC 22000 certificaat, waarmee de voedselveiligheid wordt geborgd. Verder beschikken we over het GlobalGAP certificaat, dat staat voor gezonde, veilige en duurzame voeding. Ook beschikt ons bedrijf over een certificaat van Nurture, voor levering aan Engelse retailers.

Enkele keren per jaar wordt ons bedrijf bezocht door een onafhankelijke instelling die de processen en registraties controleert.

Onze klanten kunnen de actuele certificaten opvragen

Contact

Van den Elzen
Duifhuizerweg 21
5406 TB Uden

+31(0)413-782 999 
+31(0)413-366 745

 

preicontactpreihartpreinieuwspreizoek